Min Drømmeball – Roar Stokke

Min Drømmeball – Roar Stokke

Publisert: 23.04.2012, 08:05

Roar Stokke er Norges kanskje beste fotballkommentator. Han spiller ikke golf, men han har allikevel sin originale Drømmeball.

Norges mest kjente og beste fotballstemme er det mange som kaller han. Til og med jobb som assisterende trener under Drillo i forbindelse med Irak jobben har han blitt tilbudt, men takket nei til.

Tross fotballkarriere som både spiller og trener er det hans stemme som er viden kjent. Med fartstid fra velkjente radio- og tv kanaler som Tv3, Viasat og P4 har han gjort seg bemerket som en av de aller beste gjennom tidene.

Roar Stokke er en meget stor fan av Manchester United og har vært medlem av supporterklubben i mange år.

Her er Roar Stokkes Drømmeball:

- Golf er ikke min greie. Ikke enda. Det må jeg ærlig innrømme. Jeg er nok litt engstelig for å bli hektet av noe andre snakker så varmt om.
Mange har invitert meg med med men det har blitt med det foreløpig.

Selv har jeg flydd rundt i shorts og med knottsko på bena og målt lykke i antall taklinger vunnet på et stykke (kunst)gress som er ca 110 meter langt og 70 meter bredt.

Skulle jeg spilt golf i timesvis måtte jeg funnet noen spesielt interessante mennesker å dele tiden med.

Mitt eneste store norske forbilde - avdøde - Erik Bye spilte nok ikke golf.

Skulle jeg - på alle hyller- få velge meg en å tilbringe en dag sammen, så måtte det bli Kåre Willoch. Gjerne som hans caddy. Jeg skulle ikke sagt et ord.
Det skulle han fått tatt seg av. Jeg ville bare sugd til meg all klokskap og visdom som kommuniseres ut av et menneske som bare virker å bli enda mer reflektert med årene.

Politikk, samfunnsutvikling, og fremtidsvisjoner krydret med gode historier erfart gjennom et langt liv i politikken. Da kunne jeg kunne lagt meg på kvelden, tilfreds, klokere og i tillegg fått store doser frisk luft etter å ha ruslet rundt i timesvis på grønt gress i spesielt godt selskap.

Måtte det bare vært blå himmel og solskinn. Det hadde vært noe det. Ihvertfall for meg. Kåre Willoch hadde vel ikke fått så mye ut av dagen men.

Kanskje en dag tar jeg steget og blir en golfer og hvem vet, mulig jeg får meg min Drømmeball.


Tilbake til forsiden

Relaterte nyheter


Darrens Golf-Moment!

Darrens Golf-Moment!

Darren Webster-Clarke er nok den mest profilerte treneren i Norge. Han har et golfminne som betyr mye for han. (04.01.2013, 09:47)

Min Drømmeball – Glenn Solberg

Min Drømmeball – Glenn Solberg

Det er ikke bare på håndballbanen Glenn Solberg leker med ball. Her er hans Drømmeball. (24.09.2012, 12:38)

Min Drømmeball – Camilla Herrem

Min Drømmeball – Camilla Herrem

Camilla Herrem har gull i både OL, VM og EM. På golfbanen har hun også sine gullvalg. Se hennes Drømmeball (17.09.2012, 08:14)

Min Drømmeball – Jørre Kjemperud

Min Drømmeball – Jørre Kjemperud

Flere idrettsstjerner har blitt bitt av golfbasillen. Jørre Kjemperud er intet unntak. Her er hans Drømmeball (10.09.2012, 11:04)

Min Drømmeball – Jahn Ivar ”Mini” Jakobsen

Min Drømmeball – Jahn Ivar ”Mini” Jakobsen

Mini er over snittet glad i golf. En av Norges beste fotballspillere har også son Drømmeball. (06.09.2012, 18:53)

Skriv din kommentar
* Epostadressen vil ikke bli publisert.


Nyheter i samarbeid medHafslund
Miklagard Golf


Borge og Reitan seiret i Norgescupfinalen

Vestfold Golfklubbs Celine Borge og Oslo Golfklubbs Kristoffer Reitan vant hver sin klasse i Norgescupfinalen på Drøbak denne helgen. (21.09.2014, 20:18) Les artikkel

Luiten jakter årets første

Joost Luiten fra Nederland har overtatt ledelsen i Wales med Shane Lowry to slag bak før sisterunden. (21.09.2014, 05:26) Les artikkel

- Det blir jevnt

Rory McIlroy er på sponsoroppdrag i London for Santander, men tok seg til å snakke litt Ryder Cup. (20.09.2014, 05:58) Les artikkel

Tapte i omspill

Elias Bertheussen måtte ut i omspill om seieren i Joy Championship på Nordea Touren. Der ble svenske Jesper Billing for sterk. (19.09.2014, 13:04) Les artikkel

Kvinner bør spille golf!

Her kommer noen grunner til at golf er god business og at kvinner bør komme seg ut på golfbanen. High Heel Golfer Inc har svaret! (19.09.2014, 08:52) Les artikkel